Programma


Vrijdag 7 juni

Op vrijdagavond is iedereen vanaf 19.00 welkom om zich te installeren op Groen Geel. Zet je tentje op, verken het terrein en pak je eerste biertje. Vanaf een uurtje of acht gaat de muziek aan en kan je alvast je eerste dansmoves tonen. Blijf je niet slapen op Groen Geel? Geen probleem! Alleen een biertje komen drinken kan natuurlijk ook!

 

Zaterdag 8 juni

Op zaterdagochtend gaat het toernooi dan echt beginnen. Om 09.30 word je verwacht en heb je alle tijd om je klaar te maken voor de eerste wedstrijd. Om 10.00 wordt de Haagse Hockey Open officieel geopend en kan het hockey-spektakel daarna los basten!

Voor degene die zijn blijven slapen staat er van 8.30 tot 9.30 uur een heerlijk ontbijtje klaar. Overdag is het lekker hockeyen, kijken bij andere wedstrijden en relaxen op het gras. Aan het eind van de middag zorgen we ervoor dat iedereen langzaam in de feeststemming komt. Na een heerlijke avondmaaltijd staat er een toffe act klaar zodat je helemaal los kan gaan!

 

Zondag 9 juni

Na een spetterende avond vol dansen, sjansen, biertjes en jagerbommen wrijven we de slaap uit onze ogen en maken jullie je klaar om nog heerlijk een aantal potjes te hockeyen. Natuurlijk is er ook op zondag ontbijt geregeld. De wedstrijden beginnen die dag vanaf 10.30 uur. De finale is om 15.30 uur en daarna zal op originele wijze het startsein gegeven worden voor nog een feestje, tot een uurtje of twaalf. Eventueel kun je blijven slapen in je tentje tot maandag.